Varujmo okolje Tende Do lepe tende lahko pridete tudi z dobro idejo

Do lepe tende lahko pridete tudi z dobro idejo

Že pri sami vožnji po Sloveniji lahko vidimo lepe tende. Jaz imam občutek in verjetno je tako, da so obdobja, ko tende izgledajo približno isto. Tako točno vemo, kdaj so bile montirane določene tende, ker so bile takrat trendovske. Sam pa sem hotel nekaj več, hotel sem unikatno tendo, ki je še nihče nima. 

Ker pa sem bil tehnični tip, sem vedel, da jo lahko izrišem sam in potem pokličem izvajalca, ki mi bo lahko naredil točno takšno tendo, ki bo meni unikatna. Kar velik projekt sem si zadal, ker je tenda morala izgledati posebno in unikatno. Kar naprej sem imel pred seboj navadne tende in nisem imel idej. Tako sem vse skupaj preložil in si rekel, da ni pravi čas za to. 

Ko pa je minil en mesec, sem dobil preblisk, kako naj bi moja tenda izgledala. Kako sem bil srečen, ker takšne tende še res nisem nikjer videl in sem vedel, da bo unikatna. 

Ni se mi šlo toliko, kaj bodo rekli ljudje, ker sem se zavedal, da mogoče ljudem moja tenda sploh ne bo lepa in praktična, meni pa je bila prav takšna, kot sem si jo želel. 

Ko sem se pogovoril z izvajalcem in mi je potrdil naročilo, sem bil vesel, ker sem vedel, da takšne tende ne delajo in lahko bi mi rekel, da tega ne znajo in ne bodo delali, tako pa sem že pri prvem izvajalcu, dobil pozitivni odgovor. 

Včasih smo ljudje preveč klasični in vsi kupujemo isto, jaz nisem takšen in tako sem prišel do unikatne tende, ker si res nisem predstavljal, da si naredim klasično tendo. Jaz vedno urejam hišo in okolico po svoje, pri meni se vidi marsikaj unikatnega. Tako se počutim bolj srečnega in to mi daje moč za prihodnost, ker mi idej nikoli ne zmanjka.