Varujmo okolje Foto platno Nepričakovana foto platna na poti v kavarno

Nepričakovana foto platna na poti v kavarno

Preden sem vstopila v kavarno, sem se najprej sprehodila skozi zelo velik prostor, kjer je bil zelo lepo foto platno in od daleč niti ni delovalo, da bi bilo. Res je bilo videti, kakor bi nekdo vse lepe umetnine naslikal na steno. Ko sem prišla bližje, sem pa šele videla, da je to foto platno in moram reči, da najlepše, ki sem ga kadarkoli videla.

Nepričakovana foto platna na poti v kavarno

Ko sem zaključila z ogledom in mi je foto platno polepšalo razgled sem se pa počasi odpravila v kavarno, kjer sem bila dogovorjena s prijateljico. Malce je zamujala in sem imela čas, da naredim še kakšen krog, preden grem v kavarno. Ko me je poklicala, da je prispela, sem se ji pa pridružila. Bilo je pozno popoldne in ker so imeli zel dobre domače majhne sendviče, sva se najprej odločili, da prigrizneva nekaj slanega, preden se odločiva za svojo najljubšo kavico in sladico. Vmes, ko sva naročali sendviče, je tudi prijateljica videla foto platno, kjer je zelo velik prostor, v katerega prideš iz kavarne. Prvič sva namreč tukaj in seveda nama je vse vse lepo in zanimivo. Nisva več vedeli, kam naj greva na najino razvajanje ob koncu tedna, zato sva se odločili, da greva na popolnoma novo lokacijo in ta lokacija je bila seveda skoraj na novo odprta kavarna v nekem večjem poslovnem objektu. 

Ne dolgo nazaj sem bila tukaj na sestanku, zato vem za to. Nisem bila v tej kavarni, ampak v poslovnih prostorih nadstropju. Vstopila sem iz popolnoma druge strani in nisem vdela tega prostora, kjer je foto platno, sem pa videla kavarno, saj je v pritličju in ima velika steklena okna ter zelo velik vrt zunaj. Delovala mi je res prijetna in udobna zato sem se odločila, da jo ob priliki obiščem. To, da me je pozitivno presenetilo še foto platno je bil pa vsekakor zelo velik plus.