Varujmo okolje Nepremičnine Izola Iščem stanovanje med ponudbo nepremičnine Izola in upam na najboljše

Iščem stanovanje med ponudbo nepremičnine Izola in upam na najboljše

Ravno si ogledujem nepremičnine Izola in računam na to, da bom našla kakšno prijetno stanovanje za najem. Že nekaj časa si želim, da bi živela na obali in mislim, da je počasi čas, da si to uresničim. Nisem ravno še točno odločena, kam na obalo točni bi šla. Sem se pa odločila, da si bom za to vzela čas, da vse zelo dobro pregledam. Prvo bom pregleda, kaj imajo nepremičnine Izola, da vidim, kaj je najboljše, kar lahko dobim tam. Veliko nepremičnin v Izoli, ki se trenutno prodajajo, si lahko ogledate na www.obala-realestate.com.

Izola mi je na nekakšen način zelo lepa, nisem pa ravno prepričana, če je to tisto pravo okolje zame. Iskreno bi se najraje preselila v Portorož, ker so tam res lepe vile. Imajo pa tudi zelo visoke cene in žal si tega ta trenutek ne morem privoščiti. Ni pa izključeno, da se to lahko v kratkem zgodi. Lahko, da bom zadela na loteriji. Ali pa se bo prikazala neka noro dobra poslovna priložnost.

Nadaljevala sem z ogledom, ki ga imajo na voljo nepremičnine Izola in našla kar nekaj zanimivih nepremičnin. Dve bi z veseljem sla pogledati. Nisem pa ravno prepričana, če mi lokacija ustreza. Vseeno sem nadaljevala iskanje. Škoda, ker niso za daljši najem po normalni ceni možna tudi tista stanovanja, ki se oddajajo turistom. Tista so res lepa. Vem, da se čez leto oddajo po dokaj ugodni ceni, ampak čez poletje pa žal niso možna za najem. Jaz se pa vseeno ne bi vsako poletje selila ven iz stanovanja. Nikakor nima časa za to, da se s tem ukvarjam na vsakih osem mesecev. Ni vredno.

Ker vem, da imajo nepremičnine Izola kar nekaj lepih stanovanj, bom vseeno iskala dalje in upala na to, da vseeno najdem nekaj kar je podobno stanovanjem, ki so namenjena poletnim turistom. Sama sebi držim pesti, da se mi uresniči takšna želja, vem, pa da bom lahko za to, kar dolgo iskala. Lahko, da bom morala vsak dan gledati oglase na nepremičnine Izola, ker verjetno takšni oglasi zelo hitro gredo.