Varujmo okolje Vitamin a Koža poškodovana od sonca in vitamin a

Koža poškodovana od sonca in vitamin a

Ko pridemo domov iz dopusta in vidimo, da nismo pravilno skrbeli za svojo kožo, potem moramo zanjo poskrbeti doma, drugače nam ne bo hvaležna. Sama se ne spoznam na kreme in vitamine in tako sem obiskala kozmetični salon, kjer mi je kozmetičarka rekla, da mi bo pomagal vitamin a, tako da je mojo kožo zdravila z njim.

 

Na morju resnično nisem bila pozorna na kožo, prepustila sem se dopustu, gledala sem samo toliko, da nisem bila preveč na soncu, ko je bilo najmočnejše, a bi morala še bolj skrbeti za kožo, posebej s kremami. Da vitamin a pomaga pri koži sem ugotovila kar hitro pri kozmetičarki, ki mi je kožo pozdravila. 

Tako, ko sem zaključila pri njej, sem malo bolj vprašala za vitamin a in ali bi bilo dobro, da ga naprej uporabljam doma. Ko mi je povedala, da je vitamin a zelo priporočljiv, da je po njegovi uporabi koža mlajša in brez gub. To pa bi bilo zame, sem si takrat mislila in seveda vprašala, kaj mi lahko ona ponudi, da ne iščem vitamin a za kožo kje drugje.

Ponudila mi je serum, pri katerem vidimo razliko že pri prvem nanosu in nam tako pomaga pri gubah in pri poškodovani koži. Kupila sem ta serum in se doma mazala z njim. Moja koža je sedaj res lepa, lahko rečem, da je vitamin a res dober za kožo. Naslednje leto, ko grem na morje, bom najprej obiskala kozmetični salon, da jih vprašam, kakšno nego obraza naj imam na morju, šele potem pa bom šla na morje. Kajti takšne napake ne smem več ponoviti, kot sem jo naredila letošnje poletje, ker mi bo žal. Imam občutek, da si koža vse zapolni in tako sedaj, ko imam serum in vitamin a, mi bo tudi to hvaležna, da sem končno poskrbela pravilno za kožo.